Sorozat

Háborús klasszikusok négy héten át a Film+ műsorán

Január 29-től négy héten át minden vasárnap klasszikus háborús filmeket tűz műsorára a Film+. Olyan színészlegendák ragadnak majd fegyvert, mint Clint Eastwood, Donald Sutherland, Telly Savalas vagy Richard Burton.

A második világháború idején játszódó történetek között bemutatjuk a Kémek a sasfészekben című háborús kalandfilmet, melyben egy angol és amerikai kommandósokból álló csapat lopakodik be az ellenséges területre, hogy kiszabadítsák a fontos katonai titkokat ismerő tábornokot. Clint Eastwood páratlan alakítását ráadásul nem csak az előbbi filmben láthatják a csatornát választók, az Oscar-díjas színész az 1986-os Halálhágóban Tom Highwayt, egy többszörösen kitüntetett, de kissé kiégett háborús veteránt alakít, aki rendbe akarja szedni az életét, és újoncok kiképzésébe kezd. A feladat azonban nem könnyű, a kiképzésre váró szakasz ugyanis nehéz eset. A felkészítés ráadásul nem tart sokáig, hamar éles szituációban találja magát a frissen verbuválódott osztag. A háborús mozik repertoárjában a Kelly hőseit és A piszkos tizenkettőt is láthatják majd a Film+ nézői.

Sajtoklub.tv

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés