Hírek Sorozat

Halloween hónap a Universal Channel műsorán

Scream 3Hátborzongató pillanatok, feszültség, váratlan szituációk. Októberben minden szombat este ennek jegyében telik a Universal Channel műsorán. Sikerfilmek garantálják, hogy a hónap végére a csatorna nézői Halloween hangulatba kerüljenek.

Többek között Jamie Lee Curtis, Josh Hartnett, Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette és Sarah Michelle Gellar izgulja végig az októberi szombat estéket a Universal Channel nézőivel. Ezúttal hátborzongató filmek kerülnek főszerepbe.

Október 5-én a H2O – Halloween 20 évvel később nyitja a rémisztgetős hangulatú esték sorát. Lauriet elmebeteg testvére terrorizálta kamaszkorában, ám amikor a lány 20 év múlva visszatér szülővárosába, kiderül, a borzalmaknak koránt sincs vége. Laurie (Jamie Lee Curtis) kénytelen szembenézni múltjával, mert gonosz bátyja bosszúra készül.

Október 12-én és 19-én a már-már legendássá vált tini horror, a Sikoly második és harmadik (a képen) epizódja borzolja a kedélyeket. Az immár főiskolás Sidneynek, valamint régi és új barátainak is meg kell küzdeniük életükért. Az újabb sorozatgyilkosságok után sincs nyugta a Neve Campbell által életre keltett főhősnek, hiszen amikor életéből mozifilm készül, újabb szörnyű események zavarják meg békésnek tűnő életét.

A hónap végén egy kicsit tompítja a feszültséget a Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson című mozi. A horror-paródia azt a szokásos forgatókönyvet követi, amiben egy sorozatgyilkos a fiatal társaságot zaklatja, felelevenítve a legismertebb tini horrorok egy-egy emlékezetes pillanatát.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com