Sorozat

Három új sorozattal jelentkezik a Comedy Central Extra

the king of queensÚj tartalmakkal, sikeres sorozatokkal erősít ősszel a Comedy Central Extra! A felmérések szerint az ősz az egyik legaktívabb tévés hónap, ezt kihasználva a humorcsatorna olyan szitkomokat vesz fel a műsorára, mint a Férjek gyöngye, a Mindenki utálja Christ!, valamint az Egy kapcsolat szabályai.

A 2013 elején elindított Comedy Central Extra a Comedy Central karcosabb „kistestvére”, szeptembertől pedig páratlan humorhullámmal lepi el a nézőit. Az újdonságok mellett a Comedy Central Extra az amerikai vígjáték sorozatok legjavával kecsegtet továbbra is, eredeti nyelven élvezhető például a rövidgatyás zsarukról szóló Reno 911, az örök klasszikus South Park és A munka hősei.

Szeptemberben élvezheti a közönség a Férjek gyöngyét, ami 207 epizódjával és vendégsztárjaival az egyik legsikeresebb szitkom Amerikában. Az idétlen házaspárról, Dougról és Carrie-ről szóló folytatásos sztoriban olyan hírességek tűnnek fel, mint Ben Stiller és a teljes családja, valamint Adam Sandler, Kirstie Alley, Burt Reynolds és Jon Favreau.

Ugyancsak ősztől látható a Comedy Central Extra képernyőjén a Mindenki utálja Christ! A sorozat atyja, Chris Rock egyike a legnépszerűbb afro-amerikai komikusoknak. Az Emmy-díjas sztár nagy hatással volt az amerikai stand-up műfajára, 2005-ben pedig elkészítette tévésorozatát, ami a saját fiatalkorát dolgozza fel. A szókimondó humoráról ismert poéngyáros fanyar stílusban mutatja be a ’80-as évek brooklyni gettóját, ahol paranoid anyjával, istenített öccsével, munkamániás apjával és kényes húgával cseperedett fel. Az Amerikai Filmintézet a szériát 2007 legjobb tíz sorozata közé sorolta, azzal a magyarázattal, hogy Rock életszagú hangvételével a tengerentúli fiatalok életének olyan szegletét mutatja be, ami hiányzik a modern televíziózásból.

everybody_hates_chrisA CCX-re érkezik az Egy kapcsolat szabályai is. A sorozat a randizás, a házasság és a párkapcsolatok néha derűs, máskor borús oldalát mutatja meg, olyan szögből, amit eddig még soha nem láttunk! Egy friss házaspár, egy friss jegyespár és egy kiegyensúlyozott agglegény küzd a férfi-nő kapcsolatokkal, mind máshol tartanak az életükben – a baráti társaság kitárgyalja a fejleményeket, mi pedig élvezzük a tanulságokat.

Az amerikai humor merész, vágatlan, és minden cenzúrától mentes változatát hozza el a nézőknek a Comedy Central Extra. Mindez csak a kezdet, a Comedy Central Extra az év hátralevő részeiben újabb tartalmi fejlesztésekkel kívánja erősíteni magyarországi jelenlétét.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com