Sorozat

HBO GO már a Vidanetnél is!

Az HBO GO november 1-jétől már a Vidanet előfizetői számára is elérhető, így jelenleg két regionális operátor szolgáltatási területén hozzáférhető a szolgáltatás. Ráadásul az asztali számítógép és a laptop mellett már mobiltelefonon és táblagépen is elérhető az HBO online filmtárja.

Az HBO GO az országban először a TARR Kft. szolgáltatási területén – Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Zala, Vas és Veszprém megyében – került bevezetésre nyár elején. 2011. november elsejétől azonban már a Vidanet előfizetői számára, vagyis Győrött, Mosonmagyaróváron, Tatán, Kaposváron, Pécsett (és néhány környező kistelepülésen), valamint Budapest II., III. és XVIII. kerületének bizonyos részein is elérhető a szolgáltatás.

A Vidanet az HBO GO szolgáltatást az HBO Szuper MaxPak csomag részeként díjmentesen kínálja előfizetőinek. Az HBO GO igénybevételéhez vidanetes kábeltévé-előfizetés és HBO Szuper Max Pak-előfizetés, valamint bármilyen hálózaton működő (tehát nem vidanetes) szélessávú internetkapcsolat vagy WiFi hozzáférés szükséges.

Az HBO GO november 11-től már mobil eszközökön (mobiltelefonon és táblagépen) is elérhető. A szolgáltatás az iOS 4.x, az iOS 5.x, az Android 2.x és a Windows Phone 7.5 platformokat támogatja.

Az HBO GO-ról

Az HBO GO hetente frissülő online filmtárjában egyszerre átlagosan 130 órányi műsor érhető el: saját gyártású filmek és sorozatok, mozisikerek és dokumentumfilmek. Ráadásul bizonyos amerikai sorozatokat (GengszterkorzóÍró és kamuhős, HUNG – Neki áll a zászló, stb.) már az HBO-premier előtt megnézhetnek az előfizetők.

Az amerikai sikersorozatok mellett azonban éppúgy megtalálhatók a kínálatban a magyar HBO legjobb saját gyártású produkciói, például a csatorna új, saját gyártású sorozata, a Társas játék.

Ezenkívül az HBO GO korlátlan és folyamatos hozzáférést biztosít az amerikai HBO legnépszerűbb filmjeihez és sorozataihoz, úgymint a True Blood – Inni és élni hagyni, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Szex és New York, a Drót, a Róma és még sok egyéb saját gyártású műsor. A több száz órányi állandó tartalom (filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és korhatáros dokumentumfilmek) folyamatosan kerül fel az HBO GO filmtárjába, és jövőre további bővülés várható.

Forrás: HBO Sajtószoba
www.hbo.hu

HBO Pressroom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!