Sorozat

Imádják A zöld íjászt itthon is (és egyéb sorozathírek)

Arrow (1)A kereskedelmileg kiemelt korcsoport körében az RTL Klub új sorozata, A zöld íjász elsöprő győzelmet aratott. Az esemény az utóbbi évek legjobb amerikai sorozatpremierje volt idehaza: a tengerentúlon óriási népszerűségnek örvendő amerikai filmsorozat a 18-49-es korcsoportban megnyerte a nézettségi versenyt.

Az Angliában és Spanyolországban is nagy rajongótábort jegyző A zöld íjász első része a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban 36,9%-os közönségarányt (SHR) ért el és 1.421.610-en követték nyomon a teljes lakosságban (4+). Ezzel az ötödik héten, a 18-49-es korcsoportban a nézettségi lista első helyén végzett az akciójelenetekkel tűzdelt sorozat. A képzeletbeli dobogó második helyén Oliver Queen történetének második epizódja végzett. A kereskedelmileg kiemelt célcsoportban ez a rész 39,1%-os közönségarányt ért el (SHR), míg a teljes lakosságban (4+) 1.271.408-an kísérték figyelemmel.

Az RTL csatornák további sorozatokkal is erősítenek. Minden hétköznap 20:30-tól Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol címmel egy új konstruált reality kerül képernyőre, amely két fontos problémahalmazzal foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból érdekes helyzetekkel. Csakúgy, mint A gyanú árnyékában című produkció, a dokureality történeteken túl ez is igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását adja.

Az RTL II-n minden hétköznap 21:30-tól sikersorozatok jönnek, amelyek között számos országos televíziós premiert is kínál csatorna. Hétfőn Nyomtalanul, egy amerikai krimisorozat, amely Jerry Bruckheimer, a Helyszínelők alkotójának nevéhez fűződik. Magyarországon először az RTL II tűzi műsorára az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatát, a Homelandet. A többszörös díjnyertes sorozatban semmi nem az, aminek látszik, és hogy ki lesz az áruló, kedd esténként kiderül. Ha pedig szerda, akkor Dallas: az első sorozat vetítése után az RTL II-n lesz először látható a második évad, amelyben hat epizód erejéig még a zseniális Larry Hagman is játszik. Csütörtökön és pénteken A mentalista egy-egy epizódja kerül sugárzásra.

Arrow (2)22:30-tól minden hétköznap (két órával az RTL Klubos sugárzás után) következik a Barátok közt, és aki lemaradt az RTL Klub vagy az RTL II esti sugárzásáról, másnap 17 órakor is megnézheti Magyarország legnézettebb sorozatának aktuális epizódjait. 17:30-tól hétfőtől péntekig egy másik népszerű sorozat, a Szeress most! kerül ismét képernyőre.

Szombaton 18 órától pedig Bud Spencer főszereplésével jön egy könnyed 2010-es olasz krimisorozat, a Nincs kettő séf nélkül.

A telenovellák rendszeres nézői továbbra is követhetik 14 órától kedvenc sorozataikat. Csók és csata, A végső akarat, és a Több mint testőr mellett az év folyamán más, Magyarországon még nem vetített telenovella is várható.

Új napi sorozat is indul az RTL Klubon. Az Éjjel-Nappal Budapest február 11-től minden hétköznap este jelentkezik. A produkció a konstruált reality műfajába tartozik, azaz megírt történetről van szó, amelyben amatőr szereplők játszanak. A sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében, amely 8 fiatalnak ad otthont, akik lakótársakként élnek együtt. A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek! A sorozat szereplőinek problémái sokak számára ismerősek: milyen személyes dilemmák adódnak, ha az álmainkért és a vágyainkért kell harcolni, történetesen a nagyvárosi élet forgatagában.

Az RTL Klub február 11-én megkezdte HD adását. A főműsoridő már most is jelentős, és egyre növekvő részében a csatorna úgynevezett „natív HD” műsorokat sugároz majd. Így jelentkezik többek között majd az új napi sorozat, az Éjjel-Nappal Budapest is. Febuár 18-tól pedig már a Barátok közt natív HD epizódjait is élvezhetik a nézők. A tavasz folyamán egyre több sorozat és film is natív HD minőségben lesz látható.

Sajtoklub.tv

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com