Hírek Sorozat

Indul a Halt and Catch Fire – CTRL nélkül 2. évada

Kerry Bishe as Donna Clark and Mackenzie Davis as Cameron Howe - Halt and Catch Fire _ Season 2, Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

halt_and_catch_fire_ctrl_nelkul_1A Halt and Catch Fire – CTRL nélkül lesz a hazai AMC első olyan sorozata, amelyet az amerikai bemutatót követő 24 órán belül vetít, magyar szinkronnal. Premier: június 1. 21:15. A 2. évad premierje előtt 14:00 órától maratonban látható a teljes első évad.

A Halt and Catch Fire – CTRL nélkül sorozat új, második évada június 1-jén 21:15-kor mutatkozik be az AMC-n. A személyi számítógépek robbanásszerű fejlődésének kezdeti lépéseitől induló történet idén elér egészen az Internet hajnaláig, amikor a világ gyors technológiai és kulturális átalakuláson ment keresztül.

Amikor tavaly elindítottuk Közép- és Kelet-Európában az AMC csatornát, az volt a szándékunk, hogy az egyesült államokbeli premiert követő lehető legrövidebb időn belül elhozzuk a legújabb sorozatokat a régióba, úgy, hogy azokat  az eredeti mellett a saját nyelvükön is elérhetővé tesszük a nézőknek.  Nagy örömmel jelentem be, hogy a Halt and Catch Fire – CTRL nélkül új évada lesz az első ebben a sorbanmondta Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central Europe vezérigazgatója a sorozat premierje előtt.

A Halt and Catch Fire – CTRL nélkül egy fikciós dráma, amely a ’80-as évek közepén játszódik, a személyi számítógépek boomjának elején. Az első évadban az egykori IBM-es vezető Joe McMillan (Lee Pace), már új cégénél, a Cardiff Elecric-nél minden igyekezetével azon dolgozott, hogy a kor zászlóshajónak számító komputerét megalkossák, és ezzel bődületes versenyre sarkallják a piaci szereplőket. Joe elnyerte az egykori remek mérnök, Gordon Clark (Scoot McNairy) támogatását, aki pontosan arról álmodott, hogy egy forradalmi terméket alkosson meg. Joe csapatát alkotja még Gordon felesége, Donna (Kerry Bishé) és a fiatal programozózseni Cameron Howe (Mackenzie Davis).

Lee Pace as Joe MacMillan - Halt and Catch Fire _ Season 2, Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMCA második évad 1985-ben indul, egy évvel azután, hogy Joe MacMillan felgyújtott egy teherautónyi Cardiff számítógépet – ez a lépése volt az utolsó az önpusztító tetteinek hosszú sorban, amelyek mind veszélyeztették a körülötte levők sikereit. Az új évad középpontjában Cameron és Donna közös cége, a Mutiny lesz, amely épp a sikert kezdi ízlelgetni, köszönhetően a legforradalmibb ötletnek, az internetnek. Joe teljesen kicserélve tér vissza, önként magára szabott hosszas száműzetése után. A csapat célja egyetlen: jelentős nyomot hagyni a történelemben.

Az AMC nézőinek lehetőségük lesz felfrissíteni az első évad történéseit, mert a premier előtt, már 14:00 órától a teljes első 10 részt egyben vetíti le a csatorna.

Kerry Bishe as Donna Clark and Mackenzie Davis as Cameron Howe - Halt and Catch Fire _ Season 2, Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMCA Halt and Catch Fire – CTRL nélkül alkotói Chris Cantwell és Christopher C. Rogers. Vezető producerei Cantwell és Rogers mellett a showrunner Jonathan Lisco (Terepen/Southland), valamint a Gran Via Productions-től  Mark Johnson (Breaking Bad, RectifyEsőember) és Melissa Bernstein (Breaking Bad, Rectify). Pace, McNairy, Bishé és Davis mellé csatlakozik a szereplőkhöz Toby Huss (A bájkeverő, Cowboyok és űrlények, Egy kosaras naplója) és Aleksa Palladino (Gengszterkorzó).

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya