Sorozat

Ismét új sorozatok és folytatások a magyar csatornákon

Wallander - Series 3 A Story 4-en januárban indul a Maigret és a Párizsi helyszínelők, februárban pedig a Miss Fisher és a Foyle háborúja, de folytatódik a Murdoch nyomozó is. Az AXN kínálata január-februárban: Wallander, NCIS, A Hatfield-McCoy viszály, True Blood, Kemény csajok, Kukkolók, Being Human – Emberbőrben, A bárka, Vampire Knight, továbbá House-maratonok és a sorozat fináléja.

A Story 4 csatornán január 12-én indult (és minden hétvégén 8 órakor jelentkezik) a Maigret felügyelőről szóló sorozat. Január 29-től a Párizsi helyszínelők című sorozat indul, minden kedden 23 órától. Februárban országos tévépremier jön: a Miss Fisher egy nyomozónőről szól az 1920-as években, Melbourne-ben (minden szombaton 17 órakor); első rész: február 2. Február 4-től hétköznap 19 órától Foyle felügyelő ered a bűnözők nyomába a II. világháború idején Angliában. Január 28-tól új részekkel jön Murdoch nyomozó is.

Az AXN-en a hónap közepétől Wallander tér vissza három, komplikált svédországi bűnüggyel (műsoron: január 14-től hétfőnként 22 órától). A Wallander című, Henning Mankell svéd krimibestsellere nyomán készült detektívsorozatban Kenneth Branagh a svéd nyomozót, Kurt Wallandert alakítja. A skandináv vidék nyugodt felszíne alatt lappangó bűnügyeket briliáns módon feltáró Wallander egyszerre agresszív és különlegesen érzékeny személyiségével eredeti ízt visz a minisorozat fordulatos történeteibe. A forgatás helyszíne, a svédországi Ystad a Wallander sikerének és a sorozatban látható lenyűgöző tájaknak köszönhetően népszerű turistacélponttá vált.

Januárban is folytatódnak a csütörtöki „NCIS esték” az AXN műsorán, ezúttal az NCIS 6. évadjával (műsoron: január 3-tól csütörtökönként 21 órától) és az NCIS: Los Angeles új epizódjaival (műsoron: január 3-tól csütörtökönként 23 órától). Az NCIS 6 első részében Gibbs-nek arra kell rájönnie, hogy egy jelentéktelen hivatalnok meggyilkolásának valamilyen módon köze van ahhoz, hogy az NCIS csapat tagjait elválasztották egymástól. Eközben az NCIS: Los Angeles nyomozóinak egy becsületbeli ügyet kell felderítenie. Az NCIS és az NCIS: Los Angeles a tengerészeti helyszínelők elit csapatainak munkáját mutatja be, akik a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoznak.

"The Hatfields and the McCoys"

Szintén az AXN-en: január 13-tól újra itt A Hatfield-McCoy viszály vasárnaponként 21 órától.

Januárban érkezik és csak az AXN Playerben lesz látható a Kemény csajok (Pretty/Tough) és a Kukkolók (Look) című sorozat, valamint még ebben a hónapban műsorra kerül a Vampire Knight című anime-széria is. Tovább folytatódik a vámpír, vérfarkas és szellem küzdelmeit bemutató Being Human – Emberbőrben és a romantikus világvége-sztori, A bárka (El Barco), amely egy héttel a tévés premier előtt már elérhető online.

A Doktor House fináléja februárban látható az AXN műsorán. (Előtte még megnézhetünk két House-maratont is január 19-20-án és 26-27-én, hétvégén, 14 órától.) A nyolcadik, befejező évaddal vége a Doktor House-nak (műsoron: február 11-től, hétfőnként, 21 órától).

Végül pedig a negyedik évaddal tér vissza a felnőtteknek szóló vámpíros-tündéres mese, a True Blood, február 22-től péntekenként, 23.25 órától.

Avatar

Sajtoklub.tv

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya