Sorozat

Jön a Trónok harca a 3. évaddal!

tronokharcatyrionGeorge R. R. Martin a Tűz és a jég dala című regényciklusából készített sikersorozat hamarosan folytatódik a harmadik évaddal. A Trónok harca harmadik évadának első részét a világpremier napján, április elsején láthatják a nézők az HBO mozicsatornán, valamint regisztráció nélkül és díjmentesen az HBO GO videótárában.

Trónok harca,  mely  meghódította  az  egész  világot,  hamarosan  újabb  évaddal  érkezik  az HBO-ra.  Az  Emmy®  és  Golden  Globe-díjas  sorozat  második  évadában  testvérek,  barátok  és szövetségesek  versengtek  egymással  a  Vastrónért,  mely  a  Hét  Királyság,  vagyis  a  Westeros  feletti teljes  hatalmat  jelenti.  A  már  jól  ismert  karaktereken,  az  Észak  királyának  kikiáltott  Robb  Starkon (Richard Madden), a  Sárkánykirálynőnek  nevezett  Daenerys  Targaryenen (Emilia Clarke), és a jelenleg a királyi székben ülő Joffrey Baratheonon (Jack Gleeson) és családján kívül a harmadik évadban újabb trónkövetelőket ismerhetünk meg.

A harmadik  évad  nyitó  epizódjában  Havas  Jon (Kit Harington) találkozik  Mance  Rayderrel (Ciarán Hinds),  a  Falon  túli  királlyal, aki szörnyű fenyegetést jelent a megosztott királyságra. Az Éjszakai Őrség expedíciójának túlélői dél felé menekülnek, a  Stannis  Baratheon (Stephen Dillane)  fölötti  győzelmet  ünneplik  és  teljhatalmat  gyakorolnak  Királyvár  felett.  Robb Stark,  Észak  királya  dél  nagy  részét  is  uralja,  és  még  mindig  nem  veszített  csatát.  Daenerys Targaryen pedig – újra egyesülve három sárkányával – sereget gyűjt, hogy visszatérjen hazájába, és visszaszerezze az őt megillető hatalmat.

A Trónok Harca 3. évada a világpremierrel egy időben, április első napján érkezik a magyar HBO-ra. Az első epizódot április elsején 22.00 órakor láthatják a nézők. A legnagyobb rajongók pedig még ennél is korábban, akár már a premier napjának reggelén megnézhetik az évadnyitó részt a HBO GO-n regisztráció nélkül és díjmentesen.

Avatar

HBO Pressroom

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya