Sorozat

Jön a True Blood 6. évada!

true-blood-season-6Június 17-én debütál itthon a True Blood hatodik évada. Az HBO egyik legnépszerűbb sorozatának epizódjait az amerikai premiert követő napon már itthon is láthatják a rajongók az HBO GO-n, a mozicsatorna online videótárában. Az első részt ráadásul regisztráció nélkül.

Az HBO nagysikerű, saját gyártású horrorsorozata az éjszaka teremtményeinek világában játszódik, ahol a szintetikus vér feltalálásának köszönhetően a vámpíroknak már nincs szükségük az emberekre, mint táplálékforrásra. Azonban fogytán van a True Blood-készlet, így az emberek és a vámpírok példátlan hevességű, nyílt harcban állnak egymással. Bill újjászületése után ismerkedik új képességeivel. Mindeközben Sookie és Jason találkozni akar szüleik gyilkosával, a rejtélyes, ősi vámpírral, Warlow-val.

Június 16-án, vasárnap (keleti, illetve csendes óceáni idő szerint 21:00/22:00) indul az HBO sikersorozata, a True Blood tíz epizódból álló hatodik évada az Egyesült Államokban, itthon pedig a premiert követő napon, június 17-én, hétfőn reggel lesz látható az HBO online videótárában, az HBO GO-n, ráadásul regisztráció nélkül. A soron következő új epizódok azonos időben, tehát hétfő reggelente kerülnek fel az HBO GO videótárába.

true_blood_season_6

A szerelem, izgalom, misztérium és humor tökéletes elegyét felvonultató sorozat főhősei a féltündér Sookie Stackhouse (Anna Paquin), aki pincérnőként dolgozik és hallja az emberek gondolatait, valamint két vámpír, Bill Compton (Stephen Moyer) és Eric Northman (Alexander Skarsgård). A Charlaine Harris Sookie Stackhouse-ról szóló bestseller regényei alapján készült sorozat rendezője Alan Ball (az Emmy®-díj nyertes HBO-sorozat, a Sírhant Művek alkotója).

A True Blood visszatérő szereplője többek között Sookie bátyja, a bajkeverő Jason Stackhouse (Ryan Kwanten); Tara Thornton, Pam új ivadéka (Rutina Wesley); Sookie alakváltoztató főnöke, Sam Merlotte (Sam Trammell); Lafayette Reynolds, Tara jövőbelátó, éles nyelvű unokatestvére (Nelsan Ellis); Arlene Bellefleur, két Merlotte-pincérnő (Carrie Preston, Lauren Bowles); Terry Bellefleur (Todd Lowe); Terry unokabátyja, Andy Bellefleur serif (Chris Bauer); Bill vámpír-ivadéka, Jessica Hamby (Deborah Ann Woll); Eric vámpír-ivadéka és üzlettársa, Pam (Kristin Bauer van Straten alakítja); Holly; Alcide a vérfarkas (Joe Manganiello); Steve Newlin vámpír (Michael McMillian); a Vámpír Hatóság egykori tagja, Nora (Lucy Griffiths); Rikki a vérfarkas (Kelly Overton); valamint Sarah Newlin antivámpír aktivista (Anna Camp).

A hatodik évadban bemutatkozó új szereplők többek között Louisiana kormányzója, Truman Burrell (Arliss Howard); a tündérekhez kötődő idegen, Ben (Rob Kazinsky); Niall, Sookie és Jason tündér dédapja (Rutger Hauer); Nicole, egy vámpírbarát aktivista (Jurnee Smollett-Bell); és Truman Burrell lánya, Willa (Amelia Rose-Blaire).

A True Blood legújabb, 6. évadát június 17-i kezdettel, hétfőnként láthatják a nézők az HBO GO-n.

http://www.youtube.com/watch?v=tGgt_jllHcA

 

HBO Pressroom

HBO Pressroom

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya