Sorozat

Ma este indul a Terápia

A magyar HBO a saját gyártású dokumentumfilmjei és a tavaly bemutatott Társas játék után elkészítette második, saját gyártású, folytatásos sorozatát, a Terápiát, amely ma 21 órakor kódolatlanul debütál a csatornán. A Terápia premierje alkalmából az HBO csatorna október 17-én délután egy sajtótájékoztatón mutatta be a sorozatot.

Miután egy interjúkkal tarkított összeállítást, egy kis werkfilmet láthattunk a sorozat epizódjaiból, Lévai Balázs műsorvezető irányításával egyfajta színpadi terápia zajlott, amelynek keretében a Terápia rendezői, színművészei beszélgettek a sorozatról, a forgatásról és a meghatározó élményeikről.

Mácsai Pál kiemelte, hogy a sorozatban megjelenő történetek a kiváló adaptációknak köszönhetően a mi életünkről szólnak, olyan problémákkal találkozunk, amelyek a Magyarországon esnek meg, és amelyekkel életünk egyes szakaszaiban mindannyian találkozunk.

Elmondta, hogy mindenki nagy, személyes ambícióval tekintett a munkára, és biztos benne, hogy ez érzékelhető lesz a képernyőn. Reméli, hogy ez a negyven epizód virtuóz dramaturgiájával és az alakítások kidolgozottságával izgalmat és örömet szerez nézőinek. Hozzátette, hogy a szerepet színészi pályája fontos állomásának tarja, és szerencsésnek érzi magát, hogy, mint mondta: „egy értelmes és gyönyörű fél évet tölthetett” a kamerák előtt.

Csákányi Eszter a sorozat másik főszereplője bevallotta, hogy a Terápia forgatása alatt visszanyerte a filmezésbe vetett hitét.

A magyar HBO csatorna 2012. október 22-én, hétfőn, egy bárki által hozzáférhető kódolatlan napon mutatja be új saját gyártású drámasorozatának, a Terápiának az első epizódját. A 40 részes szériát nyolc héten keresztül, 2012. december 15-ig minden hétköznap 21.00 órától élvezhetik a nézők a magyar HBO csatornán.

Az HBO GO szolgáltatásán keresztül október 22-től a Terápia első öt epizódja lesz mindenki számára elérhető, egészen az év végéig.

HBO Pressroom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com