Hírek Sorozat

Magyarországra ért az Így jártam anyátokkal 8. évada

Igy_jartam1Vége a böjtölésnek, örvendhetnek a rajongók, Ted vezérletével újra itt az Így jártam anyátokkal csapata! Ismét a Comedy Central műsorán köszönthetjük a világ egyik kedvenc sorozatát, benne a már nem is annyira agglegény Barney-val, a civakodó Lily-Marshall házaspárral, de a vagány kanadai csaj, Robin Scherbatsky is a hazai képernyőkön randalírozik majd. Vendégsztárokkal és meglepő fordulatokkal érkezik Magyarországra az Így jártam anyátokkal 8. évada!

Könnyed szerelmi afférok mellett olyan témák kerülnek terítékre a sorozat új részeiben, mint a gyereknevelés és az emiatt álmatlanul töltött éjszakák. A történet folytatásában az élet feladja a leckét a New York-i barátoknak. Lily (Alyson Hannigan) művészeti tanácsadónak áll, Ted (Josh Radnor) a sárga esernyős lányt kergeti, Barney (Neil Patrick Harris) eddigi életét próbálja maga mögött hagyni, Robin (Cobie Smulders) pedig a lazaság egy új szintjével ismerkedik meg. És Marshall (Jason Segel)? A nagyon is eltántorítható ügyvéd teszi fel az „i”-re a pontot. Úgy tűnik ugyanis, hogy számára igencsak küzdelmes lesz a 8. évad, talán még a happy end is elmarad!

Az Így jártam anyátokkal 2005 szeptembere óta a világ egyik legnézettebb sorozata. Évről-évre megújulva, a vicces és melankolikus részek tökéletes összhangját mutatva szórakoztatja népes közönségét. A színészek mostanra felnőttek, egyre érettebb játékot mutatva vezénylik le a sorozat 8. évadát.

Vendégsztárokból ebben az etapban sem lesz hiány, olyan ismert arcokat köszönthetünk, mint a vadóc szőke Ashley Benson, aki a Spring Breakers – Csajok szabadon című filmetűdben mutatta meg magát a nagyközönségnek. De hogy Ted vagy Barney férkőzik a szépség közelébe? Kiderül az is! A féktelen csajozás, mulatozás közben pedig személyesen a Karate kölyökkel is közelebbről megismerkedik kedvenc baráti társaságunk, akik ismét bebizonyítják, hogy 30 felett is van még élet.

A félórás szitkom 24 résszel tér vissza a Comedy Central műsorára, amit azoknak is érdemes követniük, akik feladták volna a sárga esernyős lányra való várakozást. Az alagút végén ugyanis ismét feltűnik az az erőtlenül pislákoló fény, de a poénokat lelőni otrombaság lenne…

Így jártam anyátokkal 8. évad, október 7-én, este 20:00-tól a Comedy Central műsorán.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com