Hírek Sorozat

Március 9-én jön Amerika új kedvence, A Miller család

-3A szitkom király Greg Garcia egy újabb szerethető, de csonka családot tol a humor középpontjába. Március 9-én érkezik Magyarországra Amerika legújabb vígjátéksorozata, A Miller család! Kínos pillanatok minden mennyiségben – ezt biztosan ígérhetjük.

Greg Garcia, a modern szitkomgyártás egyik legsikeresebb atyja eddig olyan sorozatokat hozott tető alá, mint a Nevelésből elégséges és a Nevem Earl. A proli humorral szórakoztató készítő most új produkcióval jelentkezik, a magyar Comedy Central műsorára érkezik ugyanis az egyik legsikeresebb újonc vígjáték, a The Millers, ami itthon A Miller család címet viseli.

Elhagyni a családi fészket, saját életet kezdeni – Nathannek mindez könnyen összejött, riporter lett egy helyi tévécsatornánál. Szabadidejében saját operatőrével lóg, készül elválni nejétől, míg a város másik felében testvére, Debbie saját jóga stúdióját üzemelteti.

A Miller család című vadiúj sorozatban kettejük hirtelen felboruló életébe nyerhetünk betekintést, amikor ugyanis apjuk rájön, hogy Nathan csak azért hagyja el nejét, mert boldogtalan, ő is hasonlóképp tesz. Hisz neki is jár a zsörtölődés nélküli vasárnapi meccsnézés és a meghitt sörözés. 43 év házasság után Nathan és Debbie szülei úgy döntenek, elválnak, és bejelentik, hogy innentől kezdve felnőtt gyermekeiknek kell eltartaniuk és elviselniük őket a saját háztartásukban.

A testvérpár a földi pokol egy különleges bugyrában találja magát, ahol apuka rácsodálkozik a technika vívmányaira, a mikró kis híján agyon is csapja; anyuka pizsamában flangál fia házibuliján és próbál fiatal srácokat felszedni. Ez bizony nem az a meghitt légkör, amit vasárnaponként beleng a tyúkhúsleves illata.

A morcos apukát, Tom Millert alakító színész – Beau Bridges – már játszott Greg Garcia egyik vígjátéksorozatában, a Nevem Earlben, ahol a címszereplő apját alakította, kellően hiteles zsémbességgel. Most is jól hozza ezt a figurát. A Nathan Millerként szereplő Will Arnett korábban a Comedy Centrálon is futott Az ítélet család című szitkomban alakított hatalmasat, ami mellett olyan nagy vígjátéksorozatokban is feltűnt, mint A Hivatal és a Városfejlesztési osztály.

A Miller család – premier március 9-én, 21:30-kor, majd minden vasárnap 20:30-tól a Comedy Central műsorán.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya