Sorozat

Mondd, Te kit választanál? – Őszi amerikai sorozatpremierek 2.

jane_the_virginAmint véget ér a nyár, a filmrajongó útja egyenesen a képernyő elé vezet, hiszen a sulikezdéssel párhuzamosan elstartolnak az amerikai csatornák legígéretesebb sorozatai is. Mit nézünk idén ősszel?

A dömpingből választani nem könnyű, muszáj azonban, mert a gyakran függőséget okozó szériák komoly időrablók. Nem mindegy, hogy a csak-még-egy-részt-megnézek jegyében milyen sorozatokkal töltjük a másnapi munka/suli előtti hajnali óránkat. Így hát – a teljesség igénye nélkül – a legizgalmasabbnak ígérkező sorozatokra fókuszáltunk, hogy megkönnyítsük a választást. A komolyabb sorozatokkal kezdtük, folytassuk könnyedebben!

Félkomolyan beszél az ABC új, szeptember 24-én induló sorozata a Black-ish. A fekete család családfője kicsit aggódik, hogy gyerekei elvesztik kulturális gyökereiket, így úgy dönt, visszavezeti őket hozzájuk – mindezt Hollywood kellős közepén. A főszerepben Anthony Anderson, a kispadon Laurence Fishburne.

Az Így jártam anyátokkal rajongói az A to Z-vel tölthetik ki a kedvenc sorozatuk után maradt űrt. Az NBC október 2-án startoló szériája Andrew (Ben Feldman) és Zelda (Cristin Milioti) szerelmi évődéseit helyezi középpontjába, bízunk benne, hogy nem kevésbé viccesen, mint amilyen anno a HIMYM volt.

Kifejezetten ígéretes a konkurencia, az ABC romkomja, a Manhattan Love Story is. A Jake McDorman és Analeigh Tipton által alakított pár belső monológjai mókás órákat ígérnek nekünk, ha ezt a szériát választjuk szeptember 30-ától.

Ugyancsak az ABC-nek köszönhetjük a szintén szeptember 30-án induló Selfie-t is. A modern Pygmalion történetben Eliza Dooley (Karen Gillan) mindent elkövet, hogy sztár legyen a social media világában. Amikor rájön, hogy a követők nem barátokat jelentenek, Henry Higenbottamhoz (John Cho) fordul, hogy segítsen neki magából új márkát építeni.

Szupervicces alaphelyzettel indít október 13-án a CW vígjáték sorozata, a Jane The Virgin, melyben a szűz főhősnőt véletlenül mesterségesen megtermékenyíti a nőgyógyásza. Ráadásul az apa, Rafael (Justin Baldoni) nemcsak Jane (Gina Rodriguez) egykori szerelme, de jelenlegi főnöke is egyben…

A fiatalabb generációt a MTV Happylandje célozza meg szeptember 30-ától egy bájosnak látszó romkommal, mely egy vidámpark nem olyan vidám hétköznapjaiba kalauzolja a nézőket.

Írd meg nekünk te is, melyiket választanád!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com