Sorozat

Szerelemmel a válság ellen! Januárban Romantikus Szombatok a FilmBox Extra műsorán

Amerika, Franciaország, Mexikó. Az emberek különböznek, az érzések nem: a szerelem mindenhol ugyanazt jelenti. De hogyan lesz két idegenből egy pár New York forgatagában? Győzhet-e a hétköznapok ellen az igaz szerelem a gallok földjén? És mit tehet az ember, ha szívszerelme egy 15. századi baszk hercegnőnek hiszi magát? A FilmBox segítségével januárban megtudhatja a választ, minden szombaton este kilenctől fókuszban a szerelem. Ez a Romantikus Szombat, kizárólag a FilmBox Extra Műsorán. Garantált szórakozás – gondmentesen!

Az év első szomat estéjén, január hetedikén 21:00 órától John Cusack és Kate Beckinsale csábítja a romantika rajongóit a Nagy Alma utcáira, a Szerelem a végzeten című filmmel. Az ünnepi vásárlóktól nyüzsgő forgatagban Jonathant és Sarát összehozza a véletlen, no meg egy pár kötött kesztyű. Két idegen New York utcáin, akik azonnal a kölcsönös vonzalom áldozatául esnek. Együtt töltik az estét Manhattanben kószálva, ám mikor az éj véget ér, úgy válnak el, hogy közös jövőjüket a sorsra bízzák. Ha az ég egymásnak teremtette őket, akkor megtalálják az utat egymás életébe. Ez lenne a terv. Ám lehet, hogy a sors mást akar?

Január 14-én, 21:00 órától egy romantikus filmvígjáték látható a FilmBox Extra műsorán, Szerelem és házasság címmel. Mary egy bájos, de bajban lévő pékséget üzemeltet, és sürgős anyagi támogatásra van szüksége, különben hamarosan becsukhatja a boltot. Így aztán elhatározza, hogy végre bemutatja a Texasban élő excentrikus családjának pedáns, de mindenre allergiás vőlegényét, Brentet. Abban bízik, hogy tehetős famíliája ellátja őt a szükséges apanázzsal menyegzői ajándék gyanánt. Igen ám, de Brent az indulás előtt lebetegszik, ezért Mary kétségbeesett lépésre szánja el magát: megkeresi jövendőbelijének bajkeverő ikertestvérét, Jake-et, aki történetesen a börtönben csücsül, s miután rávette, hogy játssza el Brentet, no meg persze letette az óvadékot, vele indul el Texasba.

Január 21-én, szombaton 21 órától a Míg az exem el nem választ című vígjáték látható a csatorna műsorán. Odette tökéletes esküvőt szeretne lányának, Mathildének, ezért mindent jó előre eltervez: az ülésrendet, a helyszínt, a menüt, a meghívókat… azt szeretné, ha ez a nap feledhetetlen lenne. Az is lesz. Csak nem úgy, ahogyan tervezte. Francois szerelmet vall Mathilde-nek, melyet a lány boldogan fogad, csak egy a bibi: Francois nem a vőlegény, hanem annak legjobb barátja és esküvői tanúja.

A hónap utolsó szombat estéjén egy spanyol-mexikói vígjáték és persze latinos hevület várja a FilmBox Extra nézőit, este kilenctől. A Regresa című film főszereplője Maria, akinek munkamániás férje nem akar gyereket vállani. Ezért a nő hipnózis segítségével próbálja feldolgozni érzéseit. Mikor a pszichiáter befejezi a kezelést, Maria nem tér magához a hipnózisból, hanem egy 15. századi baszk hercegnőnek hiszi magát, akinek kezét épp megkérte egy elbűvölő herceg…

Szerelem a végzeten, január 07., 21:00, FilmBox Extra, ismétlés 01.11., 18:05 óra
Love And Mary, január 14., 21:00, FilmBox Extra, ismétlés 01.15., 6:25 óra
Míg az exem el nem választ, január 21., 21:00, FilmBox Extra, ismétlés 01.30., 02:20 óra
Regresa, január 28., 21:00, FilmBox Extra

Sajtoklub.tv

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés