Hírek Sorozat

Szerelmi háromszög és tragédia a Társas játék második évadában

dorina_kornel_2Az HBO saját gyártású sorozata, a Társas játék pörgősebb, intenzívebb és még érzelmesebb folytatással érkezik októberben, a produkció második évadjában pedig Dávid és Léna kapcsolata is új mérföldkőhöz érkezik. A sorozat reklámiparban dolgozó főszereplői egy biciklis incidensnek köszönhetően találkoztak először, most pedig egy fordulat kovácsolhatja össze vagy éppen választhatja szét  Simon Kornél és Martinovics Dorina karakterét. De nevezhetjük főszereplőnek őket? Mit várhatunk a dramedy következő 13 részétől? A Társas játék szerelmes párja a folytatásról nyilatkozott.

Olyan fordulatokat láthatunk majd a sorozat második évadában, melyek felbolygatják a Társas játék eddig megismert felállását. „Dávidot és Lénát teljesen nyugodtan nevezném a történet Rómeójának és Júliájának. Ők ketten képviselik a lírai vonalat a sztoriban, éppen ezért az ő konfliktusaik a legkevésbé humorral fűszerezettek. Olyan kanyart vesz az életük – a szó legszorosabb értelmében – ami után az utolsó pillanatig nyitva marad a kérdés: vajon tragédia vagy pedig happy end felé haladnak a szereplők.” – mondta el Simon Kornél, aki Shakespeare-t igazán közelről ismeri, ugyanis a szerző által ihletett több színházi darabban is játszott már.

„Úgy fogalmaznék, hogy a karaktereink egy hánykolódó kis csónakban ülnek, körülöttük pedig egyre hangosabban morajlik a tenger. A hullámok már-már átcsapnak a fejük fölött, és legyen bármilyen vidám hangulatú a Társas játék, a következményekkel Dávidéknak is meg kell birkózniuk. Ennek a kibontását láthatják majd a rajongók a következő 13 részben.” – tette hozzá Kornél.

Arra a kérdésre, hogy a 100%-ig magyar forgatókönyv alapján készített folytatás megőrzi-e a karakterek eddig megismert stílusát, magabiztosan válaszolt a Lénát alakító Martinovics Dorina. „A Társas játék azért emelkedik ki a hazai sorozatok közül, mert a klasszikusan magyar ízhez nemzetközi minőség társul. A második évad több helyszínen forgott, így jócskán lefáradtunk a munkálatokban, a hangulat azonban kárpótolt.”  – árulta el a színésznő. – „Kornélt már a főiskolai évek óta ismerem, mindig is jól kijöttünk egymással, a közös forgatás pedig csak tovább mélyítette a kapcsolatunkat. Rendkívül örültem, amikor az HBO berendelte a sorozat folytatását.”

„Klassz csapat vagyunk, Dorina remek partner, nem is kívánhatnék jobbat!” – vallotta be Simon Kornél, akivel a színésznő is egyetértett abban, hogy míg számos sorozat esetében egyértelműen megállapítható, hogy ki a főszereplő, a Társas játékban Gabi, Judit és Iván is legalább annyira fontosak, mint Dávid és Léna, és legalább annyira lehet izgulni is értük. Ráadásul a második évadban újabb fontos karakterekkel egészül ki a már megismert szereplők listája: októbertől Flóra, Milán és a Professzor is bőven tartogat meglepetéseket a Társas játék második évadában.

HBO Pressroom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com