Sorozat

Támadnak a rosszfiúk a Universal Channel műsorán

az_ejszaka_uraiA törvény sötét oldalának eseményeit helyezi kínálatának középpontjába szombat esténként a Universal Channel. Július 4. és 25. között a hét utolsó előtti napjain olyan nagyszabású tévépremiereket láthatnak a nézők, mint Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg és Eva Mendes nevével fémjelzett Az éjszaka urai. 

James Gray 2007-es rendezésében egy New York-i nightclub menedzsere próbálja megmenteni testvérét és apját az orosz maffia bérgyilkosától. Bár Bobby (Joaquin Phoenix) és testvére, Joseph (Mark Whalberg) eltávolodtak egymástól – egyikük nagystílű éjszakai életet él, másikuk a brooklyni rendőrség tagja. Bobby próbál kimaradni a nagy balhékból és a törvény két oldala közötti egyensúlyt fenntartani. Ez azonban nem mehet így sokáig; apjuk, a Robert Duvall által megformált Albert Grusinsky egykor rendőrfőnök-helyettes is arra ösztönzi: döntse el, melyik oldalon áll. Gray, Phoenix és Whalberg nem először dolgozott együtt: Az éjszakai urai hét évvel A bűn állomásai című film után készült.

A szombat esti gengszterfilmek sorát a Carlito útja: A felemelkedés című 2005-ös alkotás nyitja, ami Carlito Brigante harlemi heroincézár alvilági tetteit eleveníti fel. Egy héttel később kerül képernyőre az 1995-ös Hirtelen halál, amiben Darren McCord (Jean-Claude Van Damme) egykori tűzoltó, jelenleg biztonsági őr a Stanley Kupa jéghoki döntőn döbben rá, hogy mekkora bajban vannak. Terroristák az USA alelnökét és vele együtt a 17 ezres tömeget is túszul ejtették, és mindent felrobbantanak, ha nem teljesítik a követeléseiket.

Az izgalmak ezzel azonban nem érnek véget: érkezik a Füstölgő ászok 2: Bérgyilkosok bálja Tom Berenger főszereplésével. A fura história fókuszában Walter Weed FBI-irodista áll, akit ismeretlen céltól vezérelve nagyon sokan akarnak eltenni láb alól. Szerencsére legalább ennyien vannak, akik meg akarják védeni, így a 2010-es akció-vígjáték biztosan nem hagyja majd unatkozni a Universal Channel nézőit.

 

Filmek a törvény sötét oldaláról a Universal Channelen:

Carlito útja: A felemelkedés – Július 4. 21.00

Hirtelen halál – Július 11. 21.00

Az éjszaka urai – Július 18. 21.00

Füstölgő ászok 2: Bérgyilkosok bálja – Július 25. 21.00

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com