Sorozat

TÁVkapcsoló: a legjobb novemberi tévépremierek

Godless

TÁVkapcsoló: Novemberből könnyen lehet az ínyencségek hónapja, hiszen sorozattal jelentkezik Steven Soderbergh, Spike Lee, visszatér a Terápia és a Seth Rogen – Evan Goldberg páros is új agymenéssel rukkol elő.

Damnation (Premier:  2017.11.07.)

Egy vérben született nemzet, egy testvérviszály, egy mocskos eposz – hirdeti az USA Network a legújabb westernsorozatot, és az már a trailerből is kiderül, hogy a Trónok harca körül is sertepertélő producerek ezúttal sem lányregényt adnak ki a kezeik közül.

Terápia – 3.évad (Premier: 2017.11.13.)

Az HBO saját gyártású sorozata november közepén tér vissza a befejező évadával. Az alkalomra mi is nagyon készülünk, a premiert megelőző napokban sok érdekességet és interjút olvashattok majd a sorozattal kapcsolatban itt a Filmtekercsen.

Future Man (Premier: 2017.11.14.)

Seth Rogen és Evan Goldberg. Mit is várnánk egy olyan párostól, akik olyan filmeket hoztak össze, mint az Itt a vége vagy a Rossz szomszédság? Nos, pontosan ugyanolyat, amihez kapóra is jön egy időutazó karbantartó, aki próbálja megmenteni a jövőt és nem szétcseszni a múltat. Ja, és igazi lézerfegyver is lesz benne, nézzétek csak…

Godless (Premier: 2017.11.22.)

Scott Frank, a Logan, a Különvélemény vagy Mint a kámfor írója újra összeszövetkezett Steven Soderberghel egy western erejéig, amelyben két, egykori társból lett ellenség vív élet-halál harcot egymással a Vadnyugaton. A főbb szerepekben Jack O’Connell és Jeff Daniels látható.

She’s Gotta Have It (Premier: 2017.11.23.)

Spike Lee a Netflix számára porolta le egy kicsit egyik első nagy sikerét, az 1986-ban bemutatott súlyosan komoly szexkomédiát egy nőről és annak három szeretőjéről.

Ha pedig lemaradtál volna az októberi premierekről, nekünk ezek voltak a kedvenceink, érdemes őket pótolni: Stranger Things – 2.évad, Loudermilk – 1.évad, Mindhunter – 1.évad, Babilon Berlin – 1.évad

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..