Sorozat

TÁVkapcsoló: a legjobb novemberi tévépremierek

Godless

TÁVkapcsoló: Novemberből könnyen lehet az ínyencségek hónapja, hiszen sorozattal jelentkezik Steven Soderbergh, Spike Lee, visszatér a Terápia és a Seth Rogen – Evan Goldberg páros is új agymenéssel rukkol elő.

Damnation (Premier:  2017.11.07.)

Egy vérben született nemzet, egy testvérviszály, egy mocskos eposz – hirdeti az USA Network a legújabb westernsorozatot, és az már a trailerből is kiderül, hogy a Trónok harca körül is sertepertélő producerek ezúttal sem lányregényt adnak ki a kezeik közül.

Terápia – 3.évad (Premier: 2017.11.13.)

Az HBO saját gyártású sorozata november közepén tér vissza a befejező évadával. Az alkalomra mi is nagyon készülünk, a premiert megelőző napokban sok érdekességet és interjút olvashattok majd a sorozattal kapcsolatban itt a Filmtekercsen.

Future Man (Premier: 2017.11.14.)

Seth Rogen és Evan Goldberg. Mit is várnánk egy olyan párostól, akik olyan filmeket hoztak össze, mint az Itt a vége vagy a Rossz szomszédság? Nos, pontosan ugyanolyat, amihez kapóra is jön egy időutazó karbantartó, aki próbálja megmenteni a jövőt és nem szétcseszni a múltat. Ja, és igazi lézerfegyver is lesz benne, nézzétek csak…

http://www.youtube.com/watch?v=qaskEFYvAjU

Godless (Premier: 2017.11.22.)

Scott Frank, a Logan, a Különvélemény vagy Mint a kámfor írója újra összeszövetkezett Steven Soderberghel egy western erejéig, amelyben két, egykori társból lett ellenség vív élet-halál harcot egymással a Vadnyugaton. A főbb szerepekben Jack O’Connell és Jeff Daniels látható.

http://www.youtube.com/watch?v=mMUiRYoc76A

She’s Gotta Have It (Premier: 2017.11.23.)

Spike Lee a Netflix számára porolta le egy kicsit egyik első nagy sikerét, az 1986-ban bemutatott súlyosan komoly szexkomédiát egy nőről és annak három szeretőjéről.

http://www.youtube.com/watch?v=whvPjWm7ZE0

Ha pedig lemaradtál volna az októberi premierekről, nekünk ezek voltak a kedvenceink, érdemes őket pótolni: Stranger Things – 2.évad, Loudermilk – 1.évad, Mindhunter – 1.évad, Babilon Berlin – 1.évad

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya