Sorozat

TÁVkapcsoló: a legérdekesebb októberi tévépremierek

Orson Scott Card, David Fincher és a MARVEL is új sorozattal jelentkezik a következő hetekben, és ez még nem minden…


Az október ismét sűrű lesz a sorozatok kedvelőinek. Visszatér a Riverdale, a Mr. Robot, a The Walking Dead, a Stranger Things vagy a The Flash, de azért az újoncok között is akad jó néhány érdekesség. Ezekből gyűjtöttünk most össze egy csokorra valót.

Extinct (Premier: Október 1.)

Ha valamit Orson Scott Card neve fémjelez, arra talán érdemes odafigyelnünk – a sci-fi rajongóknak pedig egyenesen kötelező. Az Extinct négyszáz évvel az emberiség kihalása után játszódik, amikor is egy földönkívüli faj úgy dönt, újra életre kelti az emberi fajt…

Gifted (Premier: Október 2.)

A FOX csatorna is úgy döntött, hogy beszáll a szuperhős-bizniszbe, méghozzá a MARVEL oldalán. Ebben Matt Nix és az X-Men világában igencsak jártas Bryan Singer segíti őket, hogy a mutánsok egy újabb terepen harcolhassanak az egyenlőségért és a békéért.

http://www.youtube.com/watch?v=qTzW9rMcbzk

Mindhunter (Premier, Magyar premier: Október 13.)

Mi lehet sötétebb és veszélyesebb hely egy többszörös gyilkos elméjénél? David Fincher és Joe Penhall ügynöke most ebben a „világban” mártózik meg, hogy kézrekerítse a legveszedelmesebb bűnözőket.

http://www.youtube.com/watch?v=7gZCfRD_zWE

Lore (Premier: Október 13.)

A The Walking Dead és az X-akták alkotóinak antológiasorozatában annak járnak utána, honnan erednek az emberiség legsötétebb, legfélelmetesebb legendái, amelyek regények és filmek sokaságát ihlették.

Laudermilk (Premier: Október 17.)

Peter Farrelly (Keresd a nőt!, Dumb és Dumber) és Bobby Mort (The Colbert Repoert) egy igazi antihőst szabadít a világra: Laudermilk gyógyulófélben lévő alkoholista, aki haragban áll a világgal. Mindent és mindenkit utál és ezt nem fél kimutatni…

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.