Sorozat

Terápia az HBO új magyar sorozata

Az HBO jelenleg is forgatja új drámasorozatát, az In Treatment (eredeti címe: Be Tipul) című izraeli szériából készülő Terápiát.

A sorozat magyar remake-jének főbb szerepeiben Mácsai Pál, Marozsán Erika, Csákányi Eszter, Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Szamosi Zsófia, Sztarenki Dóra és Für Anikó színművészeket láthatja a közönség. A hazai adaptáció rendezői Enyedi Ildikó (Az én XX. századom, Simon Mágus), és Gigor Attila (A nyomozó).

A drámasorozat főszereplője az ötvenes éveiben járó, híres pszichológust alakító Mácsai Pál – az amerikai sorozatban Gabriel Byrne alakításában –, aki hétfőtől csütörtökig fogadja rendelőjében a pácienseit. A terapeutánál elhangzott beszélgetésekből így minden nap más-más ember életét, gondját-baját ismerhetjük meg. Azonban péntek esténként főszereplőnk meglátogatja a saját pszichológusát, hogy segítséget kérjen a saját magánéletében jelentkező problémák megoldásában. A Terápia lebilincselő történetein keresztül így összesen nyolc ember személyes drámája bontakozik ki a szemünk előtt.

A 40 epizódos sorozat előreláthatólag 2012 őszén kerül adásba.

HBO Pressroom

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés