Hírek Sorozat

Udvaros Dorottya szerelmes üzletasszony lesz

udvaros_dorottya_2A Társas játék második évada bőven tartogat meglepetéseket a nézők számára. A történet fordulatosságáról a régi főszereplők mellett új, izgalmas karakterek gondoskodnak. Az HBO saját gyártású sorozatában Udvaros Dorottya, Parti Nóra, Fekete Ernő és Szabó Kimmel Tamás is szerepet kapott.

Október 6-án még pörgősebb, intenzívebb és érzelemdúsabb új évaddal folytatódik a Társas játék. Az HBO saját gyártású sorozatának alkotói semmit nem bíztak a véletlenre. A második évadban ugyanis a régi főszereplők mellé új karakterek érkeznek, nem is akármilyen szereposztással. A Kossuth- és Jászai-díjas Udvaros Dorottya is feltűnik a történet legújabb epizódjaiban.

„Tévésorozatban nem játszottam még, és mondhatom, igazán élveztem a munkát. A Társas játék második évadában egy erős, tudatos üzletasszonyt játszom, aki tudja, mit akar, és azt el is éri. A reklámszakmában dolgozik, és beleszeret egy férfiba. Nagyon örülök, hogy az HBO engem választott erre a szerepre, azért is, mert nagyszerű színészekkel játszhattam együtt. Nekem nagyon fontos, hogy milyen a csapat, és erre itt nem lehet panasz, sok régi filmes kollégával találkoztam és dolgozhattam újra.” – árulta el Udvaros Dorottya, aki korábban már a sorozat rendezőjével, Herendi Gáborral is dolgozott együtt. Épp úgy, mint a Professzort alakító Fekete Ernő.

„A Professzor, ahogy a többi karakter is, nagyon összetett, nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy negatív vagy pozitív szereplő. Már a második évad indulásakor találkozhatnak velem a nézők. Judithoz magánéleti szálak kötnek, de Léna orvosaként is kapcsolódom a történetbe. A karakterem egy nagyon alapos, komoly szakember, aki a hivatásában tökéletes. Ez nem mondható el a családi életéről, hiszen a Professzor házas, amikor megismerkedik Judittal, szóval jócskán lesznek bonyodalmak.” – mesélte a színész, aki két éjszaka alatt nézte végig az első évad epizódjait, mikor megtudta, őt választotta az HBO.

„Kivételes ajándéknak tekintem a Társas játékot, mert jó rendezővel, jó stábbal egy jó anyagot forgattunk.” – vallotta be Parti Nóra, aki Judit legjobb barátnőjét, Flórát kelti életre a sorozatban. – „Egy izgalmas és nagyon okos nőt alakítok, aki akárcsak én, kétgyermekes édesanya. Boldog a házassága, amit nem várt bonyodalmak nehezítenek, de ennél többet nem árulhatok el. Bármelyikünk kerülhet olyan helyzetbe, mint ő, de attól különleges nekem, mert az ösztönein felülemelkedve tudja a szituációt okosan, egy kidolgozott tervet követve kezelni.” – tette hozzá a színésznő.

Szabó Kimmel Tamás is meghatározó szerephez jut a Társas játék folytatásában Milán bőrébe bújva.

„Huszonöt napot forgattam a stábbal, és csak pozitív emlékeket őrzök. Láttam az első évadot és nagyon megtisztelő, hogy a második évad kapcsán gondoltak rám az alkotók. Annak örülök a legjobban, hogy az általam játszott karakter nagyon összetett és sokszínű, vannak negatív vonásai, nem egy egyszerű, szerelmes férfi. Rengeteg arcát megmutatja az epizódok alatt, ami egy színésznek nagy ajándék, hiszen változatos a játék és élvezhető.” – mesélte a színész.

Hogy pontosan mi történik a Társas játék régi és új szereplőivel, és milyen bonyodalmakkal kell megküzdeniük, az október 6-tól derül ki az HBO műsorán.

HBO Pressroom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!