Sorozat

Új év, új filmek – Világsztárok a Universal Channel műsorán

12_majom

A szilveszteri bulizás után igazán izgalmas filmeket kínál a felhőtlen kikapcsolódáshoz a Universal Channel. Az év első estéi biztosan nem telnek unalmasan, ha a csatornára kapcsol valaki. Ráadásul igazi nagyágyúk, többek között Brad Pitt, Bruce Willis, Ben Stiller és Vin Diesel gondoskodik a szórakoztatásról.

Január 2-án egy teherűrhajó balesetének túlélői az életükért harcolnak az éjszakai húsevő lényekkel szemben a Pitch Black – 22 évente sötétségben. A Vin Diesel által életre keltett főhős dolgát csak tovább nehezíti, hogy egy négy hétig tartó napfogyatkozás halálos sötétségbe borítja a bolygót.

Egy kicsit más típusú izgalmat ígér a 12 majom. A 2035-ben játszódó történetben pestis pusztított a Földön, ami nem sok túlélőt hagyott maga után. A fegyenc James Cole-t (Bruce Willis) kényszerítik az „önkéntes” küldetésre, melynek célja, hogy az időben visszautazva találja meg a vírus forrását. Ám Cole a tervezettnél hat évvel korábban érkezik meg, pszichiátriai intézetbe zárják, ahol megismerkedik egy vírusszakértő őrült fiával (Brad Pitt). De hogy sikerül-e teljesíteni a küldetését, az csak január 3-án derül ki a Universal Channel műsorán.

Január 4-én Starsky és Hutch történetének modernkori feldolgozása kerül képernyőre. Az igazán felszabadult szórakozást Ben Stiller és Owen Wilson garantálja. Aki pedig nem csak a televízió képernyőjén követi a Universal Channel sztárjait, hanem arra is kíváncsi, hogy ő milyen karakter, az most próbára teheti magát. A csatorna Facebook applikációjával ráadásul nyerhetnek is a nézők. A január 5-ig tartó játék fődíja egy vadonatúj iPhone 5S.

Pitch Black – január 2., csütörtök 21:20

12 majom – január. 3., péntek 21:20

Starsky és Hutch – január 4., szombat 21:00

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya