Sorozat

Újévi sorozatok az RTL Klubon

Január elejétől négy filmsorozattal erősíti esti műsorsávját a piacvezető csatorna. A Nagyágyúk, a Tudorok és a Ments meg! január 2-án, 5-én és 6-án érkezik az RTL Klub képernyőjére. Ezen kívül január 8-án új részekkel tér vissza a Cobra 11.

Január 2-ától hétfőnként 22 óra 5 perctől láthatják a nézők a Nagyágyúk (Big Shots) című amerikai sorozatot, amely négy menő üzletember munkahelyi és magánéleti dolgait mutatja be. Január 5-től csütörtök késő esténként jön a népszerű Tudorok (Tudors) című dráma, ami VIII. Henrik angol királyról és dinasztiájáról szól. Január 6-tól péntek késő esténként pedig érkezik a Ments meg! (Rescue me) című amerikai dráma ötödik évada, amely a New York-i tűzoltóság 62-es csapatának 2001. szeptember 11-e utáni életét dolgozza fel. Január 8-án 18 óra 55 perckor pedig visszatér az RTL Klubra a német autópályarendőrökről szóló népszerű sorozat, a Cobra 11, méghozzá a 14. évad hetedik részével.

Sajtoklub.tv

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés