Sorozat

Videotárban a Skyfall és a teljes Bond-sorozat

skyfallMárciustól a világ legismertebb brit titkosügynökének összes kalandja elérhető lesz a UPC VoD (Video on Demand) szolgáltatásában, a UPC videotárban. A James Bond-sorozat március 6-án a legutolsó 007-es filmmel, az Oscar-díjjal is jutalmazott Skyfall-lal kezdődik, majd a hónap során a többi, az elmúlt 50 évben forgatott Bond mozi is felkerül a kínálatba, és bármikor megtekinthető lesz, akár HD minőségben is.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Ezzel a tizenhárom független, illetve a hat nagy stúdió mellett, újabb hollywoodi óriás, az MGM is megjelent a szolgáltatónál, aminek köszönhetően immár több mint 850 játékfilm található meg az upc videotárban, köztük hollywoodi kasszasikerek, művészfilmek és magyar filmek is. Utóbbiak díjmenetesen.

A tartalom bővülésével párhuzamosan a kényelmes otthoni mozizást biztosító szolgáltatás is egyre népszerűbb szórakozássá válik idehaza és a legfrissebb felmérések szerint a UPC kábeles előfizetőknek 70 százaléka már ki is próbálta a VoD-ot. A legtöbben az ingyenes tartalmakat nézték meg, de a fizetős programok iránt is élénkült a kereslet az elmúlt évben. A legnagyobb figyelmet a Tv2, az RTL Klub, az AXN és az m1 műsorai vívták ki. 2011-hez képest tavaly 51 százalékkal többen hívtak le tévés programokat az UPC videotárból. A csatornák műsorától függetlenül, bármikor, egy listából kiválasztva megtekinthető tévés kínálat bősége zavarba ejtő. Az előfizetők 24 tévéadó 2300 különféle műsora között válogathatnak. Ezeken belül kiváltképp nagy tetszésnek örvendenek azok a sorozat epizódok, amelyeket jóval a tévés sugárzás előtt lehet elérni a videotárból.

A UPC ugyanakkor számos premierfilmet is kínál digitális videotékájában. Tavaly hét alkalommal, a hivatalos hazai mozi bemutatóval egy időben tartották meg egy – egy film VoD premierjét, sőt a Sushiálmok esetében már két héttel a mozi megjelenés előtt bekerült a produkció a kínálatba. A kedvező tapasztalatok hatására 2013-ban további hasonló filmes premierekre készülnek a szolgáltatónál.

 

Pásztor Balázs

Pásztor Balázs újságíró, szerkesztő, tanár, édesapa. A kamera túloldalán is előfordul – ismeretterjesztő és dokumentumfilmek készítésébe kóstolt bele. Az okos és többrétegű filmeket kedveli, de a humor is fontos számára – a filmekben és az életben is.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés