Hírek Sorozat

Világpremierrel fog bemutatkozni a Wayward Pines!

tile_wayward-pines_v1._V380641965_Wayward Pines nemzetközi sugárzási jogait a FOX International Channels (FIC) birtokolja, így világszerte a FIC csatornái fogják sugározni az új, tízrészes thrillert.

A FOX International Channels (FIC), FOX Broadcasting Company és az FX Productions nemzetközi partnerségi megállapodást kötött M. Night Shyamalan új thrillerjére. Az Egyesült Államokon kívül a sorozat minden jogát a FOX International Channels birtokolja, így 125 országban elsőként a FIC csatornáin indulhat el a sokak által várt Wayward Pines. A FIC tulajdonában, és jogi ellenőrzése alatt jelenleg olyan világhírű sorozatok állnak, mint például a The Walking Dead és A híd.

A Blake Crouch novelláján alapuló Wayward Pines drámai sorozat a világpremier során globálisan 350 millió nézőhöz juthat el. A történet szerint Ethan Burke (Matt Dillon) titkosszolgálati ügynök azzal a küldetéssel érkezik az Idaho Államban található Wayward Pines városába, hogy megtaláljon két eltűnt szövetségi ügynököt. Ám minden egyes lépés, amely Ethant közelebb viszi az igazsághoz, eltávolítja korábbi hétköznapi életétől, feleségétől és gyermekétől, mígnem kénytelen lesz szembenézni a szörnyű valósággal, hogy talán soha nem jut ki élve a városból.

A sorozat már most nagy nemzetközi érdeklődésre tart számot, ami a nagyszerű szereposztásnak és világhírű alkotógárdának is köszönhető. A történetet televízióra adaptálta: Chad Hodge, executive producer: M. Night Shyamalan. Szereplők: Matt Dillon, Melissa Leo, Toby Jones, Carla Gugino, Terrence Howard és Juliette Lewis.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés