Hírek Sorozat

Visszatérnek a Gilmore lányok!

gilmoregirls5

Napi örömhír: a Szívek szállodája visszatér a képernyőre! A Netflix újabb epizódokat rendelt a népszerű sorozatból –  értesült a Hollywood Reporter.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Nem is olyan rég éltettük az októberben 15 éves évfordulóját tartó tévésorozatot, most az a hír érkezett, hogy folytatódik a Szívek szállodája. A filmgyártásba is bekapcsolódó és saját sorozatokat is készítő Netflix már tárgyal a sorozat két sztárjával, az anyát és lányát alakító Lauren Grahammel és Alexis Bledellel szereplésük feltételeiről. A két főhős, Lorelai és Rory Gilmore sok néző szívét megnyerte a Warner Bros. 2000-ben indított sorozatában, az ismétlések a Netflixen is nagy nézettséget értek el.

A Szívek szállodája hét évadot ért meg a képernyőn, 153 epizódot forgattak belőle. A sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino, aki a hetedik évadot már nem felügyelte, mert a szerződésével kapcsolatos viták miatt távozott, a Netflix produkciójában ismét színre lép. Korábban elárulta: nagyon várta volna, hogy legalább az utolsó epizód elkészítéséhez elhívják, de ez nem történt meg. Úgyhogy most nagyon örül a lehetőségnek .

A Netflix inkább négy 90 perces filmben gondolkodozik, nem tízepizódos sorozatévadot terveznek. A régi szereplőgárdából sokan ismét feltűnnek majd, de Melissa McCarthy, aki Sookie-t alakította, valószínűleg nem lesz közöttük, mivel a sorozat befejezése óta nagy lendületet vett a karrierje: a televízióban és a filmiparban egyaránt kapkodnak érte.

A Netflix bennfentes források szerint már jövőre bele akar fogni a Szívek szállodája új epizódjainak készítésébe.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés