Hírek TéVé

Folytatódik a kertvárosi kamaszlány rémálma – Kertvárosba száműzve második évad

kertvarosba_szamuzveÉrkezik a Kertvárosba száműzve második évada a Comedy Centralra. Az állandó külváros-belváros vitatémát felpezsdítő sorozat a második évadát is megkapja a magyar humorcsatornán. A kertvárosba száműzött tinilány és apja újabb szélmalomharca április 29-én 21:00-tól veszi kezdetét.

A történet ismerős lehet: egy egyedülálló apuka a széltől is, de leginkább a szexre hajtó fiúktól óvja tinédzser lányát, így jobb ötlet híján úgy szeparálja el őt attól az erkölcsi fertőtől, amit a bűnös nagyváros képvisel a szemében, hogy váratlanul a kertvárosba költöznek. A kezdeti rácsodálkozás és kiborulás már az első évadban megvolt, most jöhetnek az újabb bonyodalmak.

jane_levy_es_jeremy_sisto_kertvarosba_szamuzve
A Kertvárosba száműzve főszereplői Jane Levy (George Altman) és Jeremy Sisto (George Altman)

A magányos és elhanyagolt kertvárosi feleségek szemében kapós facér apuka nem tud ékes példaként szolgálni lánya számára, pedig a nevelő célzatú költözésnek pont az volt a lényege, hogy a szex minden formájától a lehető legtávolabb tartsa gyermekét. De a szerelem nem ismer határokat, így a kertváros egyik szépfiúja is megkörnyékezi a lányt, ami végképp kiakasztja a hirtelen erkölcscsősznek állt apukát. Nincs más megoldás, Európába kell költözni és karanténba kell zárni a gyereket! George ennyire azért nem vaskalapos, de megvannak a maga módszerei, hogy Tessától távol tartsa a számára kéretlen udvarlókat.

Folytatódik az agglomerációs tinédzser l’amour – Kertvárosba száműzve 2. évad, premier: április 29-én 21:00-kor.

Hirdetés

Hirdetés