Hírek TéVé

Október 5-én indul A hátrahagyottak 2. évada!

hatrahagyottak_2_evadOktóber 5-én indul az HBO saját gyártású sorozata, A hátrahagyottak (The Leftovers) legújabb évada. 

Damon Lindelof (Lost – Eltűntek), Peter Berg (Nagypályások, A túlélő, Hancock, A királyság rendezője), Tom Perrotta (író), Mimi Leder (A hátrahagyottak, A befutó, Deep Impact rendezője) és Tom Spezialy (Ash vs Evil Dead, Zero Hour, Chuck, Született feleségek producere) executive produceri felügyelete mellett folytatódnak a Garvey család megpróbáltatásai.

A második évadban, amely négy évvel a nagy esemény és egy évvel az első évadban történtek után játszódik, Kevin Garvey (Justin Theroux), az egykori rendőrfőnök és újjáalakult családja (Carrie Coon, Margaret Qualley), a texasi Miracle városkába költözik, az egyetlen városba, ahol senki sem tűnt el. Kevin reméli, hogy ebben a modern édenben végre békét és a nyugalmat talál, de végül új démonokkal és fájdalmas történtekkel kell megküzdenie.

Az HBO és az HBO Go oldalán az amerikai bemutatóval egy időben, hajnali 3 órától látható már a sorozat, minden hétfőn este pedig 10 órakor ismételjük az HBO csatornáján.

Október 5-től feliratosan, október 20-tól pedig már szinkronosan is megtekinthető.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés